Parket schuur service in Zwolle

Parket service Zwolle. Niet alleen in Zwolle, maar de hele regio.

   

   

 

Service gericht parketonderhoud  Zwolle. Vakkundig en professioneel. Maar wat zijn de kosten ongeveer.


Deze kosten zullen je meevallen erg meevallen. We zijn ervaren en maken gebruik van de laatste technieken, dus nauwkeurigheid en snelheid gaan samen.

De kosten van parket schuren ook in Zwolle zijn gemiddeld zo rond de 25 tot 35 euro per vierkante meter. Deze prijs is inclusief alles, dus het materiaal en de gewerkte uren, plinten zetten, olien en polijsten.  Er zijn een aantal belangrijke factoren die de prijs bepalen, zoals de afmeting van je vloer en natuurlijk tellen je speciale wensen ook mee. Eén vloer van rond de 40 m² kost dus circa €1.200.- Dus helemaal kant en klaar. Houd wel in gedachten dat speciale afwerkingsproducten en speciale wensen de prijs kunnen verhogen.

Vraag de expert om een exacte voorgecalculeerde pijs. Parket service Zwolle. Steeds tot je dienst

Prijzen zijn een veelal een indicatie. Als je er bijvoorbeeld voor een kleurolie kiest, kost dit je een paar euro meer dan doorzichtige olie. Daarnaast zijn er nog enkele andere zaken zoals de keuze van andere vervangende plinten ed, die alles iets duurder maken..Vraag het onze vakman om zeker te zijn van een vaste doch scherpe prijs.
Dus vraag met onderstaand formulier eens een uitgebreide en geheel vrijblijvende offerte aan. Ook de indo zal je aanspreken.

Offerte parket schuren in Zwolle

Waarom parket schuren? Lees het maar eens. En is het niet duidelijk, neem dan contact op

Houten vloeren en parket zijn erg duurzaam en gaan lang mee. Maar na verloop van tijd krijg je krasjes of vieze kringen. Deze beschadigingen zijn goed te repareren door de vloer te schuren. Schuren en polijsten is een ideale manier om je parket weer nieuw te maken.
Na het schuren, wordt er ook een nieuwe beschermlaag voorzien. Dit kan een wax-, lak- of olielaag zijn. Elk soort bewerking heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar wat je ook verkiest, het zorgt voor een mooie uitstraling van je parketvloer.

Wanneer parket vloer schuren? Dat kunnen dus meerdere redenen zijn. Vraag ons om advies.