Parket en houten vloeren Zwolle

Het verhaal van de Vloerderij. In houten vloeren sinds vorige eeuw.


 

 

De Vloerderij: Opgericht eind negentiger jaren. 1996 om eens precies te zijn.


De massief houten vloeren interesse was in die jaren in volle gang. De Vloerderij leverde al snel houten vloeren en parket door heel Nederland. Houten vloeren, maar ook parket dat onder eigen label verkocht werd. Begin 2005  werd de afdeling "Parket Renovatie" in het leven geroepen en deze is ook nog net als de verkoop van houten vloeren en parket in Zwolle tot op de dag van vandaag aktief. Vooral werden er en nu alweer jaren geleden ongelooflijk veel planken vloeren geleverd in de Wijk Stadshagen.
 

Het houten vloeren en parket geheim van de Vloerderij. Onze prijzen zijn geen geheim.

 

Dit verhaal over de Vloerderij gaat over het reilen en zeilen van houten vloeren en alle soorten van parket. Dit  geheim zit vooral in de super snelle wisseling van de parket collectie. Vaak werd een zelf bedacht idee succesvol. Denk aan het zelf produceren van vloerolie. Steeds vernieuwen is van levensbelang volgens Janneke Mateboer directeur van de Vloerderij bv. Nu gefuseerd met Lucky Wood and Friends bv. Steeds werd ook het kleurenpallet uitgebreid of dan wel vernieuwd met de meest moderne tinten. Nieuwe kleurstellingen vonden hun weg uit vele landen, o.a. uit Frankrijk. Vanzelfsprekend pure natuurlijke pigmenten. En er wordt nog steeds gedacht aan nieuw heden ten daagse tinten. Kleuren-tinten die het proberen ten volle waard zijn en die 100%  passen in de aardetinten kleurenlijn van de Vloerderij.
 

Parket schuren en houten vloeren renovatie. Het begon allemaal in Zwolle. 
 

Sinds 2005 wordt er volop parket maar ook massief houten vloeren geschuurd en vloeren gerenoveerd. Inmiddels wordt er gewerkt met meerdere parketteurs en ieder in z'n eigen gebied. Dus altijd wel een vloervakman om de hoek. Parketrenovatie- en onderhoud in Zwolle is mede door ervaring en inzet door de jaren heen tot stand gekomen. Vraag gerust eens een offerte aan bij een van de langs bestaande houten vloeren expert.
Ook behandelt de Vloerderij schades en vaak in samenspraak met verzekeraars worden deze behandeld. Het parket machinepark is 100% up-to-date. Er wordt gewerkt met  moderne machines. De schuurmachines  werken overwegend stofvrij.
Het verhaal over de Vloerderij is best wel uitgebreid wanneer het gaat over parket en houten vloeren in Zwolle. 
 

Goedkope Houten vloeren en Parket. Partner showrooms door Nederland. 7 stuks in totaal.


De Vloerderij levert en schuurt parketvloeren en houten vloeren door heel Nederland. Met al 7 partnershowrooms verspreid over ons land  is er altijd wel een Vloerderij houten vloeren showroom in de buurt. Kijk ook eens even in onze vestiging in Groningen
De Multiplank of Duoplank, een houten vloer met een eiken toplaag is in elke showroom te bewonderen. En ze hebben nog altijd die prachtige uitstraling van een houten plankenvloer. Nu dus partnershowrooms in de provincies Limburg, Brabant, Utrecht, Noord Holland Groningen, Overijssel en Friesland. De groei gaat gewoon door bij de Vloerderij. Maar ook onder de rook van Amsterdam zijn we present.
Dus niet alleen meer houten vloeren Zwolle., maar ook parket schuren in Utrecht. Kijk hier eens naar de Google
afbeeldingen